SUPERSANKAREIDEN VUOSI

Supersankarit valloittavat ruudun

Supersankareita nähdään nykyään joka puolella, sekä sarjoissa, että elokuvissa. Vuoden 2017 sarjalistaan kuuluu sekä vanhojen sarjojen uusia tuotantokausia, että täysin uusia sarjoja joista povataan jättimenestyksiä. Vuonna 2017 jatkuvat esimerkiksi sarjat:

Lucifer

DCn langenneesta enkelistä kertova sarja saa jatkoa toisella tuotantokaudella kesällä!

Supergirl

Toisella tuotantokaudella jatkaa myös teräsmiehen spin-off sarja Supergirl, joka kertoo tietenkin terästytön seikkailuista.

Flash

Maailman nopeimmasta miehestä kertova sarja starttaa kolmannen tuotantokautensa heti tammikuussa, saaden edellisen kauden päätösjaksosta järkyttyneet fanit vihdoin mielenrauhaan!

Arrow

Arrow on ollut poikkeuksena supersankari sarjojen keskuudessa, sillä se on kerännyt paljon suosiota myös perinteisten sarjakuvafanien ulkopuolelta. Vuonna 2017 nautitaankin jo sarjan viidennestä kaudesta!

Legends of Tomorrow

Kuten huomata saattoi, vuonna 2016 televisioon putkahti useita uusia supersankari sarjoja ja Legens of Tomorrow on yksi onnekkaista jotka uusittiin toiselle kaudelle ja huhujen mukaan jopa kolmas kausi on tiedossa vuoden päästä!

Agents of S.H.I.E.L.D

Supersuosituksi nousseen sarjan kausi 4 alkaa huhtikuussa ja edellisten kausien tapaan jännitystä ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan!

Näiden lisäksi tarjolla on muutamia uusia sarjoja, jotka vasta starttaavat vuonna 2017:

Powerless

Powerless on supersankareiden maailmaan keskittyvä sarja, mutta toisin kuin muut sarjat, päähenkilöt ovat tuiki tavallisia, vakuutusyhtiössä työskenteleviä henkilöitä. Vakuutusyhtiö vaan sattuu erikoistumaan supersankareihin liittyvien vahinkojen korvaamiseen!

Legion

Legion sarja keskittyy Marvel Comiksin Leegio hahmoon ja avaakin oven ensimmäiseksi X-Men elokuvien maailmaan. Tammikuussa alkanut sarja keräsi jo niin paljon katsojia, että toinen kausi on luvattu heti seuraavalle vuodelle!

Iron Fist

Iron fist on Netflixin ja Marvelin yhteistyössä tuottama sarja, joka on saanut paljon ristiriitaista palautetta sekä näyttelijävalintojen, että laatunsa puolesta.

The Defenders

Netflixin ja Marvelin yhteistyössä avautuu myös ovet uudenlaisen supersankari joukon seikkailuihin, kun Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Iron Fist laitetaan taistelemaan yhteistä vihollista vastaan!

The Inhumans

Marvelin Inhumans sarjakuvaan perustuva tv-sarja saa alkunsa 2017 syksyllä ja kuun pimeälle puolelle keskittyvä toiminta sarja tulee varmasti yllättämään katsojat!

Jos sarjat eivät kiinnosta kovinkaan paljoa, voidaan aina supersankareista nauttia valkokankaalla ja vuonna 2017 onkin luvassa 5 isoa supersankari elokuvaa! Osa onkin tuttuja jo aikaisempien osien puolesta, toiset taas uudelleenohjauksia vanhoista suosikeista, ja loput täysin uusia tuttavuuksia, jotka yrittävät jättää jälkensä nykyisten supersankarielokuvien joukkoon.

Guardians Of The Galaxy 2

Ensimmäisen Guardians of the Galaxy elokuvan jättimäisen suosion jälkeen oli täysin varmaa että jatko-osa olisi tiedossa. Saman ohjaajan voimin jatko-osan odotetaan täyttävän kaikkien fanien odotukset. Star Lordin, Gamoran, Draxin, Rocketin ja vauva Rootin palatessa valkokankaalle voidaan olla varmoja että huumoria ja toimintaa on riittämiin! Toisin kuin useat muut supersankari elokuvat, Guardians Of The Galaxy elokuvilta ei odoteta turhaa synkkyyttä ja syvällistä pohdiskelua, vaan nautinnollista, nokkelaa huumoria koko perheelle.

Wonder Woman

Gal Gadot on nähty ensimmäisessä Wonder Woman roolissaan elokuvassa Batman v Superman: Dawn of Justice. Vuonna 2017 ensi-iltansa saava Wonder Woman elokuva tulee sisältämään myös muita tuttuja tähtiä, kuten Star Trekin Chris Pinen ja House of Cardin Robin Wrightin. Naispäähahmoihin keskittyneitä supersankarielokuvia onkin suhteellisen vähän, varsinkin viime vuosina, joten oli odotettavissa että vastaavaa olisi suunnitteilla. Wonder Woman kertoo tarinan Amazonien prinsessasta, jota on koulutettu koko tämän elämän ajan olemaan soturi. Amerikkalaisen pilotin haaksirikkoutuessa rauhaisan paratiisin keskelle, prinsessalle selviää muun maailman olevan sodan runnoma, mikä tietenkin saa sankarin pakkaamaan tavaransa, tähtäävän seikkailuun ja lopulta löytämään voimansa, muuttuen Wonder Womaniksi.

Spider-Man: Homecoming

Jostain syystä Spider-Man elokuvia päästään katsomaan tasaiseen tahtiin ja harvemmin samoilla näyttelijöillä kuin aikaisemmin. Tämä pitää taaskin paikkansa, kun Spider-Man Homecoming saapuu näyttämölle, tällä kertaa päätähtenään Tom Holland. Ensimmäinen vilkaisu hahmoon nähtiin Captain; Civil War elokuvassa ja uudessa tuotoksessa nähdään myös esimerkiksi Iron Man. Elokuvan kohdalla herää kuitenkin kysymys, kuinka monta kertaa sama tarina voidaan kertoa uudestaan, varsinkin kymmenen vuoden sisällä? Tästä elokuvasta voidaan kuitenkin sanoa, että huumoria ei tule puuttumaan, eikä tarina todellakaan jatka samalla linjalla kuin edeltäjänsä. Nähtäväksi jää, tuleeko Spiderman näkymään myös osana Avengers maailmaa myöhemmin.

Thor: Ragnarok

Chris Hemsworth palaa valkokankaalle Thorin roolissa taas, tällä kertaa kolmannen Thor elokuvan myötä. Thor: Ragnarok sijoittuu Avengers: Age of Ultron elokuvan jälkeiseen maailmaan, jossa Thoria pidetään vankina Sakaar planeetalla, vieläpä ilman tärkeintä asettaan, vasaraa. Miehen harteille jää vapauttaa itsensä ajoissa, jotta Asgardin tulevaisuus ei ole täydellinen tuho. Pääpahiksena nähdään tällä kertaa Hela, kuoleman jumalatar, joka janoaa Asgardin sivilisaation tuhoamista. Mukaan mahtuu myös jostain syystä Hulk, jota vastaan Thor pääsee taistelemaan aikaisemmasta yhteistyöstä huolimatta.

Justice League

Justice League tulee tuomaan kaikki DC sarjakuvien suurimmat supersankarit yhteen, joka tarkoittaa että fanien odotus vuoden 2017 loppuun asti tulee olemaan pitkä! Bruce Waynen, eli Batmanin lyödessä hynttyyt yhteen Diana Princen, eli Wonder Womanin kanssa, päättävät nämä koota yhteen joukon supersankareita, puolustamaan maailmaa uutta uhkaa vastaan. Lopulliseen kokoonpanoon mahtuu Batmanin ja Wonder Womanin lisäksi Awuaman, Cyborg, sekä Flash! Valitettavasti, tai onneksi, kaikki näyttelijät eivät ole samoja, joita on nähty esimerkiksi sarjoissa ja muissa elokuvissa, mutta tämä voikin nostaa elokuvan entistä paremmalle tasolle, tai tehdä siitä täyden flopin. Varmaa on kuitenkin se, että elokuvan tuotannossa ei ole säästelty laisinkaan ja pelkästään uskomattomat erikoistehosteet ovat riittävä syy käydä katsomassa Justice League.