Odotetuimmat elokuvat 2017

Odotetuimmat elokuvat 2017

Viimeisimmät vuodet ovat olleet uskomattomia elokuva vuosia, jossa on nähty yhä suurempien budjettien käyttöä, entistä kehittyneemmän teknologian hyödyntämistä, sekä mahtavia taidonnäytteitä näyttelemisestä. Ennätyksiä on rikottu ja kassavirrat ovat tuoneet miljoonien voittoja studioille, huolimatta netin laittoman lataamisen yleistymisestä. Aina kun valkokankaalle saadaan Hollywoodin suurimpia elokuvia, on varmaa että raha liikkuu ja fanit odottavat innolla uusimman tuotoksen arvostelemista.

Vuoden 2017 odotetaan pääsevän samoihin lukuihin, vähintään. Luvassa on huima määrä huippuluokan elokuvia, tietenkin kaikilla suosituimmilla A-luokan tähdillä varustettuina. Odotettuja jatko-osia ja jännittäviä uutuuksia vilisee teattereissa lähes kuukausittain, joten tähän listaan on ollut erityisen vaikea valita esiteltävät elokuvat. Lopputuloksessa on kuitenkin pyritty huomiomaan elokuvia eri genreistä, jotta lähes jokaiselle katsojalle voidaan tarjota jotain odotettavaa. Vaikka joukosta ei löytyisikään itselle sopivaa vaihtoehtoa, ei kannata lannistua. Vuosi 2017 on vasta alkanut ja elokuvia tulee nähtäville varmasti jokaiseen makuun!

Hurjapäät 9

The Fate of the Furious

Fast and the Furious, eli Hurjapäät, elokuvasarja saa jälleen jatkoa, kun yhdeksäs elokuva pääsee valkokankaalle. Vaikka jo edellisen elokuvan tuotanto oli hataralla pohjalla, johtuen yhden päänäyttelijän, Paul Walkerin, menehtymisestä, osoitti elokuvan tuotot toista. Tämän takia jäljelle jäänyt vanha porukka kokoontuukin jälleen yhteen, tietenkin muutamien lisäysten kanssa. Ja tällä kertaa peliin heitetään myös muutamia vanhoja vihollisia. Kysymykseksi kuitenkin herää, ketkä ovat omalla puolella ja ketkä ovat vihollisia? Mitä jos yksi omista siirtyykin toiselle puolelle?

Vin Diesel, The Rock ja muut tutut henkilöt ovat jälleen toiminnan ytimessä, mutta tällä kertaa pahalle puolelle siirtyykin joukon johtaja, Dom itse. Muiden harteille jää pysäyttää Dom ja tämän uudet kumppanit, samalla yrittäen selvittää minkä takia mies käänsi takkinsa ylipäätään. Kun soppaan lisätään vielä maailmanvalloitusta havitteleva pahis, tarvitaan jo todella nopeita reaktioita ja jäätävää malttia. Autoja, huimia taistelukohtauksia ja Fast and Furious elokuville tuttuja pysäyttäviä tilanteita on tiedossa runsaasti.

War For The Planet Of The Apes

Apinoiden planeetta on vahoja klassikoita, eivätkä fanit voisi olla iloisempia uusimmista tuotoksista, jotka ovat herättäneet sarjan jälleen henkiin. Apinoiden planeetan syntyä avartavat elokuvat ovat olleet jättimenestyksiä, ja samaa odotetaan myös uudesta jatko-osasta. War For The Planet Of The Apes elokuvan tuotannossa ei ole säästelty lainkaan ja jälleen kerran päästään näkemään hiukan tarkemmin, kuinka Caesar nousee maailman johtajaksi ja miten käy jäljelle jääneiden ihmisten.

Kun suurin osa ihmiskunnasta on kuollut ja Ceasar ystävineen on luonut oman sivilisaation metsän siimekseen, nousee esille kontakti jäljelle jääneiden ihmisten ja apinoiden välille. Kun apinoilla on vastassa ilmavoimat ja koko ihmiskunta, voidaan miettiä miten vallankumous pystytään toteuttamaan. Kuka on valmis näyttämään inhimillisyyttä toista puolta kohtaan ja ketkä taistelevat vapauden, perheen ja planeetan puolesta loppuun asti. War For The Planet Of The Apes on toivottavasti yhtä vahva elokuva kuin edeltäjänsä, mikä takaakin elokuvateattereiden täyttymisen.

Kaunotar ja hirviö

Beauty and The Beast

Disney on julkaissut viimeisimpien vuosien aikana useita versioita rakkaista tarinoista, muuttaen rakastetut animaatiot oikeiden ihmisten näyttelemiksi. Tuhkimon ja Viidakkokirjan menestystä ei kukaan voi kieltää, joten ei tullut yllätyksenä että Kaunotar ja Hirviö elokuva olisi seuraavana jonossa. Huimalla tähtikaartilla varustettu uusin Disney elokuva sisältää esimerkiksi Emma Thompsonin, Kevin Klinen ja Sir Ian McKellenin, joten ainakaan näyttelijävalinnoissa ei pitäisi olla erityisesti valitettavaa. Koko perheelle tarkoitettu elokuva muuttaa sadun hahmot henkiin kauniilla, sykähdyttävällä tavalla ja saa uutta eloa ikimuistettavaan tarinaan.

Bellen lähtiessä etsimään kadonnutta isäänsä, tämä joutuu vangiksi lumottuun linnaan, jota tietenkin isännöin kauhea hirviö. Kaikki alkuperäisen tarinan parhaat hahmot on otettu mukaan, aina Gastonista, kuppiin, puhuvasta kynttiläjalasta kattiloihin ja pölyhuiskiin. Vaikka tarinan loppu onkin ehkä jo tiedossa, on se ehdottomasti katsomisen arvoinen koko perheen kanssa ja siksi yksi vuoden odotetuimmista elokuvista.

Star Wars Viimeinen Jedi
Star Wars Episode VIII

Trilogia saa jälleen kerran jatkoa vuonna 2017, kun Star Wars Episode VIII pääsee näyttämöille. Kun elokuvan valmistuksessa on ollut mukana huippukuuluisa Rian Johnson, voidaan olla varmoja että elokuvasta tulee juuri sitä, mitä fanit haluavat. The Force Awekens elokuva jätti monia kysymyksiä ilmaan ja uusimman osan toivotaan vastaavan vähintään näihin, tietenkin nostaen esille myös muita uusia kysymyksiä, siitä mihin planeettojen välinen sota tulee johtamaan ja ketkä tulevat olemaan vaikuttavassa asemassa.

Voiman ollessa uhattuna, hyvän ja pahan tasapainon järkkyessä, jedien ja vapaustaistelijoiden on jälleen kerran ryhdyttävä taistoon vapauden puolesta, vastustaakseen pahan nousua. Onko jedien aika tullut täyteen päätökseen, vai onko näillä sankareilla vielä mahdollisuus pelastaa universumi ja siinä samalla itsensä? Elokuvan katsomisen lisäksi kokemukseen kuuluu tietenkin ensi-illan pukujen ihmetteleminen, kun fanit pääsevät toteuttamaan itseään ja teatteri täyttyy lukuisista galaksin henkilöistä.

Fifty shades darker
Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker on jatko-osa supersuositulle Fifty Shades of Gray elokuvalle, mikä perustuu suosittuun kirjasarjaan. Toisessa osassa nähdään tietenkin ensimmäisestä elokuvasta tutut hahmot, eikä draamaa tule puuttumaan. Kaikille katsojille tämä ei ehkä sovellu ja varsinkin nuorimpien katsojien silmille elokuva ei ole välttämättä se paras. Christian Greyn ja Anastasia Steelen seikkailut jatkuvat samasta tilanteesta, johon jäätiin ensimmäisen elokuvan lopussa.

Rikkaan ja jokseenkin ongelmallisen nuoren miljonääri miehen ja tavanomaisen opiskelija tytön epätavallinen suhde joutuu jälleen koetukselle, kun kahden hyvin erilaisen maailman arvot kohtaavat. Ökyrikkaiden maailmaan joutuva Anastasia Steele joutuu kohtaamaan huomattavasti suurempiakin haasteita, kuin oikean haarukan käyttäminen oikeaan aikaan, kun Christian Greyn mielenterveydelliset ongelmat ja traumaattinen lapsuus alkaa paljastumaan entistä enemmän. Kun mukaan heitetään vielä kostonhaluinen ex tyttöystävä, sekä pomo joka ei ymmärrä sanaa ei, on draama valmis.