You are here
Home > About

Elokuvavuosi 2017

Vuosi 2017 on täynnä uusia elokuvakokemuksia ja jännittäviä sarjoja, joista päästään nauttimaan monella tapaa. Television, elokuvateattereiden ja netin palveluiden, kuten Netflixin, muuttaessa katselusta entistä helpompaa, voidaan toivoa, että vuosi 2017 pääsee jatkamaan liikkuvan kuvan kultavuosien aikaa.

Tässä blogissa pääset lukemaan arvosteluja ja esittelyjä odotetuimmista elokuvista ja sarjoista, aina suurimmista tuotannoista kotimaan kohutuimpiin uutuuksiin. Olit sitten liikkeellä yksin, etsimässä uutta klassikkoa, tai koko perheen voimin, blogi auttaa löytämään juuri itselle sopivan elokuvan tai sarjan. Tutustu rauhassa uutuuksiin ja käy kurkkaamassa, kuinka moni elokuva ja sarja saa mielenkiinnon heräämään!

Elokuvat 2017

Lastenelokuvat

Lastenelokuvien suhteen vuosi 2017 jatkaa suhteellisen samalla linjalla kuin vuosi 2016. Vaikka erityisen suuria uusia julkaisuja ei ole tiedossa, on jatko-osia suosittuihin elokuviin sitäkin enemmän. Tämä ei välttämättä ole lainkaan huono asia, sillä rakastetut ja suuren fanijoukon saaneet alkuperäiset elokuvat luovat vahvan pohjan uudelle tuotannolle. Toki täysin uusiakin elokuvia on tulossa ja esittelyyn onkin otettu juuri ne kohutuimmat lastenelokuvat, jotka sopivat myös koko perheelle. Kuten 2000 – luku on todistanut, yhä useammat lasten elokuvista pyrkii tarjoamaan elämyksen koko perheelle, sekä huumorin, että juonen osalta.

Supersankarit

2010 – luvulla supersankarit ovat todella valloittaneet valkokankaat ja ruudut, moninaisten sarjojen ja elokuvien muodossa. Vaikka nämä eivät ehkä avaudukaan ihan jokaiselle katsojalle, on DCn ja Marvelin avaamat maailmat monelle katsojalle positiivinen yllätys. Hyvä puoli on se, että vielä tässä vaiheessa elokuviin pääsee sisään ilman että sarjoja, tai jatko-osia, on tarvinnut erityisesti katsoa, mutta nähtäväksi jää miten yhä syvemmälle erilaisiin maailmoihin syventyvät spin-offit tulevat vaikuttamaan ison budjetin elokuviin. Supersankareista ei kuitenkaan tule olemaan puutetta, eikä edes normaaleista ihmisistä, jotka ovat näiden maailmoihin joutuneet ja blogista pääset tarkastamaan kuumimmat uutuudet!

Odotetuimmat elokuvat 2017

Isot elokuvat

Kuten joka vuosi elokuvien tuottajat kilpailevat vuoden parhaan elokuvan julkaisemisesta ja kamppailu onkin kovaa vuonna 2017. Jatko-osien ja täysin uusien elokuvien käyttäessä jättimäisiä budjetteja, pääsee katsoja herkuttelemaan loistavilla taidonnäytteillä näyttelemistä, erikoistekniikkaa ja erikoistehosteita. Jokaiselle on varmasti tiedossa jotain nautinnollista, oli sitten kyseessä romanttinen komedia, draama, scifi tai puhdas toiminta. Blogissa esitelläänkin 5 suurtuotantoa, joista povataan jo heti alkuun suurta menestystä, eli niitä ei kannata jättää väliin varsinkin jos jokin osuu omaan lempi genreen.

Suomalaiset elokuvat 2017
Odotetuimmat suomalaiset

Vaikka Hollywoodin elokuviin käytetäänkin ehkä hiukan suurempia budjetteja, on Suomen oma elokuvatuotanto kuitenkin varteenotettava aihe. Vuosi 2017 on erityisen jännittävää aikaa, varsinkin vanhojen klassikoiden uudelleenkuvauksissa, sekä täysin uusien elokuvien valloittaessa valkokankaan. Suomi on kovaa vauhtia nousemassa perinteisen tuotannon ulkopuolelle, kokeillen rajojaan myös scifin ja muiden genrejen puolella. Blogiin onkin kerätty erilaisia elokuvia suomalaisesta tuotannosta, jotka saavat varmasti mielenkiinnon heräämään. Maan parhaimpien kuvaajien ja tuottajien laittaessa kaikkensa peliin, voidaan vain odottaa jännityksellä tuleeko lopputulos tyydyttämään vaativat katsojat, vai tuleeko elokuvasta täysi floppi.

Sarjat 2017
Sarjojen kulta-ajalle jatkoa?

Vuosi 2016 kuvattiin sarjojen kulta-ajaksi ja tietenkin vuosi 2017 pyrkii tarjoamaan yhtä monipuolisen ja viihdyttävän tarjonnan katsojille. Blogista löytyy esittelyitä katsotuimmista sarjoista, jotka saavat jatkoa vuonna 2017, sekä täysin uusista tulokkaista, jotka voivat olla täysin erillisiä sarjoja, tai esimerkiksi spinn-off tyyppisiä toteutuksia aikaisemmin suosituista tuotoksista. Suomalaiseen makuun on myös valittu kotimaisia sarjoja, jotka tulevat varmasti sopimaan perinteisempään makuun ja viihdyttämään ympäri vuoden yleisöä. Tylsää ei tule tulemaan, oli kyseessä sitten mikä tahansa genre, sillä lähes jokaisena iltana on tiedossa television parasta tuotantoa!

Top